08/05/2015

De meeste wandelaars komen moe en voldaan aan

panorama bij tekst.jpg

Onze achtste gildentocht is een feit. Op donderdagavond startten we met zo'n 130 wandelaars. Slechts vijf wandelaars haalden de eindstreep niet. Alle anderen haalden hun badge of t-shirt op. 11 onder hen beëindigden hun achtste gildentocht op rij en konden huiswaarts gaan met een gele shirt.

groep 6.1.JPG

De nacht was koud en maakte het extra moeilijk. Meerdere wandelaars hadden te kampen met krampen en diarree. Onze nachtploeg had het extra zwaar in deze koude nacht. Naast Ilse en Louis, willen we Carolien Mesdagh en Katrien'zottemie'De Smet bedanken om zich te willen inspannen tijdens hun blessure periode. Dank je wel dames!

vries ochtend sch.meer.JPG

Het parcours werd mooi bevonden, in de nacht met zijn holle wegen en eindeloze appelboomgaarden, tijdens de dag met verrassende mooie stukjes overstromingsgebieden rond Lummen. De bevoorrading werd gesmaakt en kenmerkt zich nog steeds door ruim en gevarieerd te zijn.

 

Maar bovenal, was de sfeer al weer top. Wat is het genieten om samen op stap te zijn, temidden van prachtige natuur. Dank je wel voor de vele lofbetuigingen. Dank je wel voor de opbouwende kritiek. We doen ons best om hier rekening mee te houden.

Het ganse VOS Schaffen team begroet jullie graag terug volgend jaar!

00:52 Gepost door VOS Schaffen | Permalink | Commentaren (3) |  Print | |