15/08/2010

Eduard 'Warre' is overleden tijdens de dodentocht

gildentocht voorwandeling 2009 019.jpgZaterdagnamiddag is Warre overleden vlak voor de eindstreep van de dodentocht. Voor de start zaten we nog met vier van de zes baankapiteins samen te wachten op het startschot. Warre was zoals altijd in goede doen en had er zin in.

Het is helaas verkeerd gelopen. Warre had het heel zwaar op het einde. Dat  vertelde hij nog aan Vifke, zijn vrouw. Maar opgeven stond niet in Warre zijn woordenboek. We hebben het tijdens de voorwandeling van de Gildentocht 2010 aan de lijve ondervonden. Toen had hij het ook zwaar, maar hij hield vol en haalde het einde. Tijdens de gildentocht zelf dit jaar was Warre nog beter getraind en leidde hij samen met Hugo onze groep van 6.0/u perfekt naar de eindmeet.

Warre, we willen je langs deze weg bedanken voor je eindeloze inzet die je hebt gegeven aan de gildentocht en  de club. Zodra Warre het parcours in zijn handen kreeg, leefde hij maanden op het parcours. Hij bewandelde het parcours  maandenlang voor de start van de Gildentocht. Warre moest en zou het parcours vlekkeloos kennen. Dat deed hij ook. De dag voor en van het vertrek pijlde Warre dan nog eens tussen de 15 en 20 km af.

Naast zijn inzet voor de Gildentocht was Warre ook een vaste afpijler voor alle andere tochten van onze club. Op Warre kon je altijd rekenen.

Bedankt makker voor je inzet, je werk, je humor. We gaan je missen...

In naam van de Gildentocht en VOS Schaffen wensen we de ganse familie van Warre langs deze weg ook veel sterkte toe.

 

gildentocht voorwandeling 2009 053.jpg

11:47 Gepost door VOS Schaffen | Permalink | Commentaren (31) |  Print | |