07/05/2010

Derde editie van de Gildentocht 100 km is geslaagd

2010-04-30_Gildentocht_008.jpggroep6.5

De derde editie van de Gildentocht 100 km zit er op. Er waren 90 wandelaars ingeschreven. 87 wandelaars stonden aan de start. 84 van hen haalden de eindmeet. Twee van de drie opgevers hadden nog nooit een 100 km wandeling gedaan.

IMG_3882.JPGgroep6

We kijken tevreden terug op deze editie. We hebben tal van goede reacties mogen ontvangen waarvoor dank. Onze wandeling kenmerkt zich door zijn gezellig karakter. We kiezen er bewust voor slechts drie groepen van maximaal dertig wandelaars te laten starten, begeleid door telkens twee baankapiteinen. Zo kunnen we pitoreske controleplaatsen behouden en hebben we de mogelijkheid kleine en soms moeilijk te betreden paadjes te blijven behouden.

2010-04-30_Gildentocht_019.jpgrimboe

De meningen zijn verdeeld over het betreden van paadjes in de nacht. Sommigen verkiezen makkelijkere betonnen wegen tijdens de nacht, terwijl net anderen naar Schaffen komen om het avontuur aan te gaan. Het lijkt me een interessante discussie om te starten op de blog??!!

Wij hebben hier al een antwoord op. We hebben niet de ambitie om nog verder te groeien in het aantal wandelaars. We zouden het graag klein houden. Daarnaast verandert het parcours elk jaar. Enerzijds door nieuwe stukken in te voegen en andere te verwijderen. Anderzijds door bepaalde trajecten omgekeerd te bewandelen. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat de nacht in de toekomst kan bewandeld worden over makkelijkere stukken.

IMG_3904.JPGholleweg6

Ik wil uitdrukkelijk nog eens alle medewerkers bedanken. Het heeft bij momenten bloed, zweet en tranen gekost om te komen tot waar we zijn geraakt. Onze kern van medewerkers is klein en hard. Een dankjewel van de wandelaar is hetgeen dat hen elk jaar moed geeft verder te doen!

2010-04-30_Gildentocht_103.jpgcontrolehalen

Ik wil ook alle baankapiteinen nog eens bedanken. Iedereen heeft kunnen merken dat hun parcourskennis buitengewoon was. Hier hebben ze hard voor moeten werken. Het leiden van groepen is niet makkelijk. Onze schema's klopten perfect. Alle groepen kwamen mooi op de aangegeven uren binnen. Door een moeilijk parcours kostte dat soms wel extra snelheid.

IMG_3901

Dit is de Gildentocht; mooi maar niet makkelijk. Bedankt aan iedereen en tot volgend jaar !!!

Kris hazenbosch VOS Schaffen

 
2010-04-30_Gildentocht_149.jpggeorgetshirt

01:43 Gepost door VOS Schaffen | Permalink | Commentaren (3) |  Print | |

Commentaren

Zeker geweten Het was een tocht waar ik enorm van heb genoten. Vooral het avontuurlijke aspect kon me geweldig boeien.

Gepost door: G.U.Y. | 07/05/2010

reeds voor de derde keer een succes Proficiat aan Kris en zijn medewerkers voor het mooie parkoers en de goede verzorging. Proficiat aan allen die hebben deelgenomen, het was heerlijk zo in groep onder vrienden. Voor mij was het de derde deelname en net zoals de vorige editie's was het weeral tot de puntjes verzorgd. Tot volgend jaar

Gepost door: smets Rene | 07/05/2010

Proficiat aan de inrichters, en alle medewerkers Het is nu ondertussen al een week geleden dat de 100km gewandeld is, en nog altijd kan ik er van genieten. Voor de inrichters een dikke proficiat. Een puike prestatie om deze omloop te wandelen, maar zeker een welgemeende dank aan de verzorgers. Ons voorzien van spijs , en drank dat verdiend ook een prijs. Het was weer een fijne ervaring rijker.
Bedankt iedereen.
Van harte
Steven

Gepost door: Steven Dielens | 09/05/2010

De commentaren zijn gesloten.