28/01/2010

100 km EUREGIO van WELKENRAEDT houdt er mee op

De organisatie van de 100 km Eurégio van WELKENRAEDT heeft beslist om er mee op te houden. "We  houden er mee op omdat we een gebrek aan medewerkers hebben" luidt het. Dit slechte nieuws hing al enkele maanden in de lucht. Alvorens het op onze blog te zetten, heb ik telefonisch contact gehad met Mevrouw Monnard. Zij bevestigt de geruchten.

De vijftiende editie van deze zware klassieker in het drielandenpunt zal de laatste zijn. Velen wandelaars vinden deze LA wandeling de beste van België. Het parcours is elk jaar prachtig en telkens volledig vernieuwd. Het parcours brengt je naar pitoreske dorpskennen over de landsgrenzen om na een poos twintig meter hoger vanop een heuvel alles te kunnen aanschouwen. Er zitten eindeloze bosstroken in en je kan uren stijgen en klimmen alsof er geen einde aan komt.

Er rest ons alleen als eerbetoon allen deel te nemen aan deze laatste editie. Langs deze weg willen we onze dank uitspreken aan de organisatoren van deze prachtige wandeling.

23:44 Gepost door VOS Schaffen | Permalink | Commentaren (2) |  Print | |

Commentaren

Spijtig Alweer een mooie klassieker die verdwijnt. Ik zal er voor de laatste editie zeker bij zijn. Deze tocht heeft de laatste 5 jaren niet ontbroken op mijn programma en heb er telkens weer met volle teugen genoten. OOk voor mij is deze LA de mooiste van ons kleine landje

Gepost door: Smets René | 31/01/2010

Geachte

Hier bij deze schrijven zou ik graag willen weten of deze 100 km euregio van Welkenraedt of jullie er mee gestopt zijn . ja ik ben pas bezig met wandelen en ik heb pas gehoord 24/7/'13 dat jullie zo een mooie tocht hebben . ik zou het echt spijtig vinden als er geen meer is want ik zou zo graag aan jullie 100km tocht willen mee doen dan in bernem daat ik liever in de natuur rond loopt dan langs de huizen . zou je echt niet meer er mee beginnen PLEAS PLAES PLAES ik zal jullie eewig dank baar zijn met de vriendelijke grtjs De Voeght Peter PS het is ook niet voor mij alleen hoor er zijn nog kannidaten .

Gepost door: De Voeght Peter | 26/07/2013

De commentaren zijn gesloten.