07/12/2009

Derde editie van de gildentocht start met een extra groep

De volgende editie van de gildentocht starten we met een nieuwe groep. Met deze derde groep zal er een tempo worden gelopen van 6.2 km/u. Daarmee zitten we tussen de twee bestaande snelheden. De groep zal worden geleid door Jef Glassee en Sven Nijs. Jef heeft ten tijde van wandel mee ervaring opgedaan in het leiden van groepen. Daarnaast is hij een doorwinterd lange afstandswandelaar en kan hij verschillende snelheden strak aanhouden. Sven is onze jongste telg van onze club in het lange afstandswandelen en heeft de smaak duidelijk te pakken. Zijn grootvader is één van de logistieke breinen van de club en van achter zijn schouders volgt Sven de opbouw van deze 100 km wandeling al mee van in het begin. In zijn uitgebreid verslag van de laatste editie kan je lezen hoe goed zijn kennis is van de wegen die wij bewandelen. Die kennis zal goed van pas komen in het leiden van deze groep. Met deze extra groep hopen we tegemoet te kunnen komen aan het aantal deelnemers  en de verschillende snelheden die onze wandelaars wensen te wandelen.

De inschrijvingen starten vrijdag 11 december. De eerste nieuwe deelnemers kunnen zeker zijn van een plaats. En al lijkt een half jaar op voorhand zeer lang, de eerste wachtenden staan al voor de deur. Woensdag worden de uitnodigingen verstuurd naar de deelnemers van de vorige edities. De eerste folders worden uitgedeeld voor de start van de Belgische klassieker Plombières-Houffalize.

23:41 Gepost door VOS Schaffen | Permalink | Commentaren (2) |  Print | |

Commentaren

Joepie Het doet me veel plezier dat jullie er een groep bij creëren

Gepost door: G.U.Y. | 08/12/2009

Knap! Knap dat jullie er zo een groep tussen plaatsen! Voor vele wandelaars, waaronder mezelf, is zes iets te weinig en zes en half iets te snel, deze tussensnelheid lijkt me ideaal! Morgen in mijn bus kijken naar de inschrijvingsfolder ;-)

Gepost door: Steven Jaspers | 10/12/2009

De commentaren zijn gesloten.